“Kalfssukade met zoete aardappel.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Pedro Ximenez sherry

Pedro Ximénez sherry

Fles à 75 cl
Art.nr.: 0920159

Bestellen
Joost & Paul Kalfs jus de Veau

Kalfsjus

Pak à 1 liter
Art.nr.: 3757202

Bestellen
Ragazzi Kalfssucade lap

Kalfssukade sous vide

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr.: 3757111

Bestellen
Groene asperges

Groene asperges

Per bos
Art.nr.: 4519099

Bestellen
Zoete aardappelblokjes

Zoete aardappelblokjes

Zak à 1 kilo
Art.nr.: 4593209

Bestellen
Patentbloem

Bloem

Tray 10 pakken à 1 kilo
Art.nr.: 2332097

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Tahoon Cress

Tahoon cress

Per bak
Art.nr.: 4534782

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok

volg de
instructies

  1. Reduceer gecontroleerd de kalfsjus samen met de Pedro Ximénez tot stroop dikte.
  2. Snijd de asperge en zoete aardappel in gelijke blokjes.
  3. Snijd één plak van de kalfssukade en haal deze door de bloem.
  4. Klop deze af en bak in een koekenpan met olie aan beide kanten gecontroleerd bruin en krokant.
  5. Bak de asperge en zoete aardappel.
  6. Smeer de reductie van Pedro Ximénez op een bord. Leg de gebakken sukade erop en garneer deze af met de asperge, zoete aardappel, zeezout en tahoon cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.