“Wij bieden als service ook het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten in de vorm van workshops, masterclasses, inspiratiedagen, trainingen en excursies.”

Bekijk agenda »

ons aanbod in het
Experience Center

VHC Jongens gaat verder dan alleen het bevoorraden van je keuken. Wij bieden als service ook het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten in de vorm van workshops, masterclasses, inspiratiedagen, trainingen en excursies. VHC Jongens verzorgt alle evenementen geheel kosteloos. Houd deze pagina goed in de gaten en blijf op de hoogte van interessante workshops, trainingen en inspiratie!

Bekijk agenda »

“Bekijk onderstaande agenda voor alle events voor dit najaar, georganiseerd door VHC Jongens!”

Team Experience Center

Experience Center
agenda

Foto's maken met een mobiele telefoon van een heerlijk gerecht tijdens de food fotografie training bij VHC Jongens.

Training

20 januari 2025 vanaf 10.00

Gastvrijheidstraining basis – ochtend

Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!

Lees meer
Foto's maken met een mobiele telefoon van een heerlijk gerecht tijdens de food fotografie training bij VHC Jongens.

Training

20 januari 2025 vanaf 14.00

Gastvrijheidstraining basis – middag

Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 10.00

HACCP – ENG

HACCP training, mandatory requirement.

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 14.00

HACCP – NL

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer

Excursie

3 februari vanaf 09.00

De Beemster in met CONO Kaasmakers

De Beemster in met CONO Kaasmakers

Lees meer

Workshop

10 maart 2025 vanaf 11.00

Van Rijst tot Rol: Sushi Workshop

Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!

Lees meer
wijn

Workshop

4 maart 2025 vanaf 12.00

Wijnspijs

Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties tijdens onze training, geleid door wijnspecialisten Tom en Marije.

Lees meer

Training

10 maart 2025 vanaf 09.00

AI op het Menu: Slimmer Werken in de Keuken

Ontdek hoe AI jouw werk als keukenprofessional kan ondersteunen!

Lees meer
ai hr

Training

10 maart 2025 vanaf 13.00

Ai in je horecazaak

Onweerstaanbare vacatureteksten voor jouw Horecazaak met hulp van AI

Lees meer
Chefs Gemak - Bloemkool fine dining

Workshop

17 maart 2025 vanaf 11.00

Zomers & Plantaardig

Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!

Lees meer

Workshop

17 maart 2025 vanaf 10.00

Boost je krijtbord!

Krijtborden zijn een krachtig communicatiemiddel voor jouw horecazaak!

Lees meer

Experience Center
in samenwerking met

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen over
onze evenementen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.