“Welkom op onze #linkinbio pagina! Hieronder vind je de handige links terug naar actuele items die wij hebben gedeeld op onze Instagram pagina of nieuw op onze website zijn toegevoegd.”
Chefs Gemak
Oosterse pompoen soep met geplukte sucade en tijm.
Chefs Gemak
Witte chocolade bross met brownie, chocolade kroepoek en chocoladesaus.
Chefs Gemak
Schelvis met knolselderij en langoustine saus.
Excursie
3 februari vanaf 09.00
Geannuleerd: De Beemster in met CONO Kaasmakers
Workshop
4 maart 2025 vanaf 12.00
Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties tijdens onze training, geleid door wijnspecialisten Tom en Marije.
Workshop
10 maart 2025 vanaf 11.00
Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!
In de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.
Lees meerAls één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht.
Lees meerBij VHC Jongens hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe bedrijfskleding.
Lees meerRecept
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.
Recept
Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.
Recept
Cannelloni met vlees, gegrilde radicchio, bechamel saus en gorgonzola.