“Bloemkool panna cotta met paddenstoelen en wilde ham soorten.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Bloemkool

Bloemkool

800 gram
Art.nr.: 4515021

Bestellen
Debic kookroom

Kookroom

700 gram
Art.nr.: 4300000

Bestellen
Roomboter zilver ongezoet

Roomboter

40 gram
Art.nr.: 4330081

Bestellen
Dr Oetker bladgelatine

Bladgelatine

8 gram
Art.nr.: 2134576

Bestellen
La Baleine zeezout

Zeezout

Naar smaak
Art.nr.: 2000412

Bestellen
Hert ham gerookt

Hert ham

Art.nr.: 3736892

Bestellen
Wild zwijn ham gerookt

Wild zwijn ham

Art.nr.: 3736991

Bestellen
Bundel zwam bruin

Bundelzwam

Art.nr.: 4534732

Bestellen
Shii-take

Shii-take

Art.nr.: 4532710

Bestellen

aan
de slag

Volg onderstaande instructies en zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Bloemkool panna cotta

volg de
instructies

  1. Was de bloemkool en snij in kleine stukken.
  2. Voeg samen met de kookroom in een pan en breng aan de kook.
  3. Laat dit een half uur tegen de kook (90 graden) garen.
  4. Als de bloemkool goed gaar is alles fijnmalen in een blender.
  5. Passer door een fijne zeef.
  6. Monter met de boter en vermeng de voorgeweekte gelatine.
  7. Breng op smaak met zout.
  8. Voeg dit in de gewenste vorm of glaasje.
  9. Laat dit minimaal vijf uur in de koeling staan.

Bord opmaken:

  1. Verdeel de twee soorten wildham over het bord.
  2. Leg boven op de ham de bloemkool Panna Cotta.
  3. Verdeel de gebakken paddenstoelen over de Panna Cotta en garneer met de drie soorten Cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.