“Sinds 2014 is VHC Jongens officieel van start gegaan met de eigen slagerij ‘Ragazzi’ (Italiaans voor Jongens) waarmee wij onze klanten dagelijks van topkwaliteit vlees, wild en gevogelte voorzien.”

vlees van
topkwaliteit

Met het openen van de slagerij heeft VHC Jongens alle afdelingen onder één dak en dat merken onze klanten. Niet alleen is de tijd tussen bestellen en leveren hiermee tot een minimum verkort, ook de controle op kwaliteit hebben wij nu volledig in eigen hand. Naast het vlees van de Centrale Markthallen in Amsterdam en uit de streek, importeren wij voor onze klanten aanvullend het mooiste vlees uit onder andere Europa en Zuid-Amerika. Dit alles onder leiding van onze eigen specialist die tevens het aanspreekpunt is voor advies en speciale wensen.

Ragazzi Vlees

“Met het openen van de slagerij heeft VHC Jongens alle afdelingen onder één dak en dat merken onze klanten.”

vlees van de slagerij
meest gekozen

Doorzoek ons vlees assortiment »

Ragazzi biefstuk

Grainfed Hereford biefstuk

Pak 1 stuk à 200 gram
Art.nr.: 3708156

Bestellen
Ragazzi varkens procureur

Varkens procureur

Per stuk à 2,5 kilo
Art.nr.: 3712925

Bestellen
Ragazzi lams goulash

Lams goulash

Pak per kilo
Art.nr.: 3725738

Bestellen
Ragazzi kipdijvlees

Kipdijvlees

Krat à 10 kilo
Art.nr.: 3730597

Bestellen
Ragazzi hamburger black angus

Black Angus hamburger

Krimp per stuk à 180 gram
Art.nr.: 3740645

Bestellen

onze slagerij
verwerkt vlees op maat

Er zijn bijna geen slagers meer in Nederland die zelf echt slachten en dat doen we bij VHC Jongens ook niet.

Onze slagerij wordt aangestuurd door Erik Mens, vers- en vleesspecialist pur sang. Hij weet met zijn jarenlange ervaring in de branche, specifiek gericht op de horeca, dan ook precies waar hij het beste vlees kan inkopen om in Oostzaan op maat te verwerken en te assembleren voor onze dagelijkse leveringen aan klanten. De manier waarop dit gebeurt is geheel aan de horecaondernemer. Zo kan vlees op elk gewicht en als het moet per stuk verpakt worden.

variërend assortiment
uit de slagerij

Ragazzi - Zomers Wild

Inspiratie

Zomers Wild

De zomer is het seizoen waarin een verrassend scala aan heerlijke wildgerechten tot leven komt.

Lees meer
Ragazzi - Spareribs Assortiment

Inspiratie

Spareribs

Ontdek alles wat je moet weten over het spareribs assortiment van Ragazzi.

Lees meer
Ragazzi - Stoofvlees Assortiment

Inspiratie

Stoofvlees

Wat past er beter bij het herfst seizoen dan een smakelijk stoofvlees?

Lees meer

“Varkensvlees komt relatief weinig voor in de horeca maar als we er toch mee werken dan alleen voorzien van het 2-sterren label ‘beter leven’.”

Onze slagerij Ragazzi bij VHC Jongens

een slagerij met
vlees uit alle windhoeken

Ragazzi

De eigen slagerij van VHC Jongens.

Livar

Het Limburgs kloostervarken.

Slagerij Groen

Productie-slagerij voor de horeca.

Wild van Wild

Twee jagende broers met passie voor natuur en gastronomie.

“Om de constante kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met vaste leveranciers voor alle producten. Op die manier weten wij precies wat we zelf mogen verwachten en zijn we zeker van wat wij onze klanten aanbieden.”

partners over de grens
van onze slagerij

Béher Ibérico vleeswaren

Promo

Béher

Uit de provincie Salamanca in het westen van Spanje naast Portugal onder de naam Béher Auténtico komt ons prachtige Ibérico varkensvlees.

Lees meer
Xata Roxa - Asturia landschap

Promo

Xatá Roxá

Uit de provincie Asturia onder de naam Xatá Roxá in Noord Spanje komt het prachtige kalfsvlees van dit gelijknamige ras.

Lees meer

slagerij van
constante kwaliteit

Om de constante kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met vaste leveranciers voor alle producten. Op die manier weten wij precies wat we zelf mogen verwachten en zijn we zeker van wat wij onze klanten aanbieden.

B-keuze bestaat niet en het woord ‘partijtjes’ komt niet voor in ons vocabulaire. Tenslotte is uw succes ons succes. Kip halen wij om die reden speciaal uit Frankrijk met het ‘Label Rouge’ certificaat, dat is echt de mooiste kip. Lamsvlees uit Nederland, Nieuw Zeeland en Schotland, bij uitstek de beste exportlanden voor dit vlees. Wild en Gevogelte komt voor een groot deel uit Oostzaan bij het gerenommeerde Cor Voet, de onbetwiste specialist op dit gebied en met een zeer flexibele voorraad waardoor onze klanten altijd verzekerd zijn van correcte leveringen. Ook importeren wij specifiek wild uit Europa zoals hert. Kalfsvlees komt uit meerdere landen.

Zo is het Galicische ras uit Spanje van zeer bijzondere kwaliteit en biedt Nederland een specialisme op dit gebied in de vorm van het Moerkalf, het summum van kalfsvlees, gewoon uit Waterland. Varkensvlees komt relatief weinig voor in de horeca maar als we er toch mee werken dan alleen voorzien van het 2-sterren label ‘beter leven’. Zuid-Amerika mag in dit rijtje niet ontbreken. Brazilië is een belangrijk land van herkomst voor een groot deel van al het rundvlees in Nederland. Uruguay is hofleverancier voor het meest kwalitatieve Hereford rund.

“Onze slagerij wordt aangestuurd door Erik Mens, vers- en vleesspecialist pur sang. Hij weet met zijn jarenlange ervaring in de branche, specifiek gericht op de horeca, dan ook precies waar hij het beste vlees kan inkopen om in Oostzaan op maat te verwerken en te assembleren voor onze dagelijkse leveringen aan klanten.”

Erik Mens
Salesmanager Vlees & Vers

vragen over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.