Om de constante kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met vaste leveranciers voor alle producten. Op die manier weten wij precies wat we zelf mogen verwachten en zijn we zeker van wat wij onze klanten aanbieden.
B-keuze bestaat niet en het woord ‘partijtjes’ komt niet voor in ons vocabulaire. Tenslotte is uw succes ons succes. Kip halen wij om die reden speciaal uit Frankrijk met het ‘Label Rouge’ certificaat, dat is echt de mooiste kip. Lamsvlees uit Nederland, Nieuw Zeeland en Schotland, bij uitstek de beste exportlanden voor dit vlees. Wild en Gevogelte komt voor een groot deel uit Oostzaan bij het gerenommeerde Cor Voet, de onbetwiste specialist op dit gebied en met een zeer flexibele voorraad waardoor onze klanten altijd verzekerd zijn van correcte leveringen. Ook importeren wij specifiek wild uit Europa zoals hert. Kalfsvlees komt uit meerdere landen.
Zo is het Galicische ras uit Spanje van zeer bijzondere kwaliteit en biedt Nederland een specialisme op dit gebied in de vorm van het Moerkalf, het summum van kalfsvlees, gewoon uit Waterland. Varkensvlees komt relatief weinig voor in de horeca maar als we er toch mee werken dan alleen voorzien van het 2-sterren label ‘beter leven’. Zuid-Amerika mag in dit rijtje niet ontbreken. Brazilië is een belangrijk land van herkomst voor een groot deel van al het rundvlees in Nederland. Uruguay is hofleverancier voor het meest kwalitatieve Hereford rund.