“Onze toewijding aan kwaliteit en constante innovatie laten ondernemers zien hoe ze met creatieve (seizoensgebonden) recepten en hoogwaardige ingrediënten een onvergetelijke culinaire ervaring kunnen bieden aan hun gasten.”
Ga aan de slag met onze culinaire herfst recepten, van heerlijke gerechten met ècht Wild tot aan inspiratie met spitskool, pompoen of spruiten. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze culinair adviseur Rik van Diepen.
“Koks gebruiken onze demokeuken om proef te koken, bijvoorbeeld als hun eigen keuken daar te klein voor is. We hebben zelfs een fotolokaal. Kortom: er zijn hier genoeg faciliteiten om je voordeel mee te doen.”
Recept
Buikspek van de barbecue met pompoencrème & witte asperges.
Recept
Porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti, paprika & courgette.
Recept
Geniet van een luxe borrelplank vis!
Recept
Aziatische gua boa met gegrild buikspek.
Recept
Dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met spitskool.
"*" geeft vereiste velden aan