“Onze toewijding aan kwaliteit en constante innovatie laten ondernemers zien hoe ze met creatieve (seizoensgebonden) recepten en hoogwaardige ingrediënten een onvergetelijke culinaire ervaring kunnen bieden aan hun klanten.”
Ga aan de slag met onderstaande zomerse recepten, van heerlijke buikspek van de barbecue tot aan een Spaanse borrelplank. Dit alles zorgvuldig geselecteerd door onze culinair adviseur Rik van Diepen.
“Koks gebruiken onze demokeuken om proef te koken, bijvoorbeeld als hun eigen keuken daar te klein voor is. We hebben zelfs een fotolokaal. Kortom: er zijn hier genoeg faciliteiten om je voordeel mee te doen.”
Recept
Buikspek van de barbecue met pompoencrème & witte asperges.
Recept
Porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti, paprika & courgette.
Recept
Geniet van een luxe borrelplank vis!
Recept
Aziatische gua boa met gegrild buikspek.
Recept
Dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met spitskool.
"*" geeft vereiste velden aan
Chefs Gemak
Gamba's Pil Pil met ovengroenten.
Chefs Gemak
Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.
Chefs Gemak
Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.
Chefs Gemak
Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.
Chefs Gemak
Pinsa pulled pork.
Chefs Gemak
Pinsa kuchen met hete kip, jalapeño en crème fraîche.