Recept
Salade met gegrilde coquilles, watermeloen, gemarineerde Jack tomaatjes, Hollandse krop sla en ansjovis-limoendressing.
Recept
Bloemkoolsteak met chimichurri, gebakken heek, gepofte zoete aardappelcrème en Jorda crumble.
Recept
Ingelegde mango met passievruchtcoulis en chocolademousse. Met kruidencake, saus van vanille en granaatappel en ananas-kokos smoothie.
Recept
Buikspek van de barbecue met pompoencrème & witte asperges.
Promo
Echt een wijn om iets te vieren en te genieten!
Recept
Pappardelle met warm gerookte zalm, spinazie, feta & tomaten salade.
Partner
De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.
Project
Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.
Project
VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.