3 februari 2025 09.00 – 16.00

“Deze excursie biedt een unieke kans om kennis te maken met de Beemsterpolder!”

wat je kunt verwachten
van deze excursie

  • Gratis excursie t.w.v. €200,-
  • Verzamelen in Oostzaan of Almere
  • Langs de Veehouder
  • Het kaasproces

De Beemster in
met CONO Kaasmakers

Deze excursie biedt een unieke kans om kennis te maken met de Beemsterpolder! We starten met een rondleiding en lunch bij een veehouder, gevolgd door een bezoek aan CONO Kaasmakers. Ontdek het duurzame productieproces in volle actie en geniet van een informatieve en inspirerende dag.

aanmelden
voor deze excursie

workshops
agenda

Bekijk agenda »
Foto's maken met een mobiele telefoon van een heerlijk gerecht tijdens de food fotografie training bij VHC Jongens.

Training

20 januari 2025 vanaf 10.00

Gastvrijheidstraining basis – ochtend

Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!

Lees meer
Foto's maken met een mobiele telefoon van een heerlijk gerecht tijdens de food fotografie training bij VHC Jongens.

Training

20 januari 2025 vanaf 14.00

Gastvrijheidstraining basis – middag

Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 10.00

HACCP – ENG

HACCP training, mandatory requirement.

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 14.00

HACCP – NL

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer

Excursie

3 februari vanaf 09.00

De Beemster in met CONO Kaasmakers

De Beemster in met CONO Kaasmakers

Lees meer
wijn

Workshop

4 maart 2025 vanaf 12.00

Wijnspijs

Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties tijdens onze training, geleid door wijnspecialisten Tom en Marije.

Lees meer

Workshop

10 maart 2025 vanaf 11.00

Van Rijst tot Rol: Sushi Workshop

Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!

Lees meer

Training

10 maart 2025 vanaf 09.00

AI op het Menu: Slimmer Werken in de Keuken

Ontdek hoe AI jouw werk als keukenprofessional kan ondersteunen!

Lees meer
ai hr

Training

10 maart 2025 vanaf 13.00

Ai in je horecazaak

Onweerstaanbare vacatureteksten voor jouw Horecazaak met hulp van AI

Lees meer
Chefs Gemak - Bloemkool fine dining

Workshop

17 maart 2025 vanaf 11.00

Zomers & Plantaardig

Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!

Lees meer

Workshop

17 maart 2025 vanaf 10.00

Boost je krijtbord!

Krijtborden zijn een krachtig communicatiemiddel voor jouw horecazaak!

Lees meer
VHC Jongens op Horecava 2023

Beurs

13, 14, 15 & 16 januari 2025

Horecava

Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!

Lees meer
Horeca Vakcollege SVH Leermeester

Horeca vakcollege

7 januari 2025 vanaf 9.00

SVH Leermeester

In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak.

Lees meer
SVH kok

Horeca vakcollege

22 januari 2025 vanaf 9.00

SVH Basiskok

Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok. ​

Lees meer

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen
over dit
evenement?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Naar workshops overzicht
Foto's maken met een mobiele telefoon van een heerlijk gerecht tijdens de food fotografie training bij VHC Jongens.

Training

20 januari 2025 vanaf 10.00

Gastvrijheidstraining basis – ochtend

Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!

Lees meer
Foto's maken met een mobiele telefoon van een heerlijk gerecht tijdens de food fotografie training bij VHC Jongens.

Training

20 januari 2025 vanaf 14.00

Gastvrijheidstraining basis – middag

Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 10.00

HACCP – ENG

HACCP training, mandatory requirement.

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 14.00

HACCP – NL

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer

Excursie

3 februari vanaf 09.00

De Beemster in met CONO Kaasmakers

De Beemster in met CONO Kaasmakers

Lees meer
wijn

Workshop

4 maart 2025 vanaf 12.00

Wijnspijs

Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties tijdens onze training, geleid door wijnspecialisten Tom en Marije.

Lees meer

Workshop

10 maart 2025 vanaf 11.00

Van Rijst tot Rol: Sushi Workshop

Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!

Lees meer

Training

10 maart 2025 vanaf 09.00

AI op het Menu: Slimmer Werken in de Keuken

Ontdek hoe AI jouw werk als keukenprofessional kan ondersteunen!

Lees meer
ai hr

Training

10 maart 2025 vanaf 13.00

Ai in je horecazaak

Onweerstaanbare vacatureteksten voor jouw Horecazaak met hulp van AI

Lees meer
Chefs Gemak - Bloemkool fine dining

Workshop

17 maart 2025 vanaf 11.00

Zomers & Plantaardig

Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!

Lees meer

Workshop

17 maart 2025 vanaf 10.00

Boost je krijtbord!

Krijtborden zijn een krachtig communicatiemiddel voor jouw horecazaak!

Lees meer
oosterse pompoen soep

Chefs Gemak

Oosterse pompoensoep met geplukte sucade

Oosterse pompoen soep met geplukte sucade en tijm.

Lees meer

Chefs Gemak

Witte chocolade bross met brownie

Witte chocolade bross met brownie, chocolade kroepoek en chocoladesaus.

Lees meer
Chefs Gemak's schelvis met knolselderij.

Chefs Gemak

Schelvis met knolselderij en langoustine saus

Schelvis met knolselderij en langoustine saus.

Lees meer

Chefs Gemak

Eendenbout met brioche

Eendenbout met brioche, blauwe kaas en rode ui marmelade.

Lees meer

Chefs Gemak

Geroosterde eendenbout met stoofpeer

Geroosterde eendenbout met stoofpeer, rode kool, pecannoot en vossebes.

Lees meer

Chefs Gemak

Pompoendonut met serranoham

Pompoendonut met serranoham en uien marmelade.

Lees meer

Chefs Gemak

Tortellone met king boleet

Tortellone eekhoorntjesbrood met king boleet en pompoen.

Lees meer

Chefs Gemak

Rund sucade met geroosterde bietjes

Rund sucade met geroosterde bietjes.

Lees meer

Chefs Gemak

Short ribs met pompoen wafel

Short ribs met pompoen wafel en broccoli.

Lees meer

Chefs Gemak

Carpaccio met ingelegde paddenstoelen

Carpaccio met ingelegde paddenstoelen, ponzu, hazelnoot en oude kaas.

Lees meer

Chefs Gemak

Carpaccio rolletjes

Carpaccio rolletjes met gerookte amandelen

Lees meer

Chefs Gemak

Rund sucade met geroosterde spruitjes

Rund sucade met geroosterde spruitjes en pastinaak.

Lees meer

Chefs Gemak

Franse vissoep

Franse vissoep met schelvis en dragon.

Lees meer

Chefs Gemak

Trifle brownie

Trifle brownie met rabarber, krokante hazelnoot en witte chocolademousse.

Lees meer

Chefs Gemak

Oliebol van pompoen

Oliebol van pompoen en blauwe kaas, walnoot en muhamarra dip.

Lees meer

Chefs Gemak

Chocolade brownie met spongecake

Chocolade brownie met pistache spongecake, macarons en slagroom.

Lees meer

Chefs Gemak

Roadkill met bier gestoofde groenten

Roadkill met bier gestoofde groenten.

Lees meer

Chefs Gemak

Roadkill van de barbecue

Roadkill van de barbecue met smashed potato.

Lees meer

Chefs Gemak

Roadkill met bierkorst

Roadkill met bierkorst, truffel aardappel, broccoli en amandel.

Lees meer

Chefs Gemak

Schelvis met korst van boekweit

Schelvis met gestoofde prei en korst van boekweit.

Lees meer

Chefs Gemak

Carpaccio bites

Carpaccio bites met bladerdeeg en cream cheese.

Lees meer

Chefs Gemak

Catalaanse tomatensoep

Catalaanse tomatensoep met pompoenpitolie en paddenstoelen tortellone.

Lees meer

Chefs Gemak

Fazantenbout met tortellone

Fazantenbout met tortellone van eekhoorntjesbrood.

Lees meer

Chefs Gemak

Eendenbout met zoete aardappelsoep

Eendenbout met zoete aardappelsoep, zure room en zuurkool.

Lees meer
VHC Jongens is partner van Amsterdam Made en draagt bij aan het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.

Partner

Amsterdam Made

Het keurmerk van Amsterdam Made helpt consumenten bij het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.

Lees meer
Rational keukenapparatuur voor horecaondernemers

Partner

RATIONAL

Met de keukenapparatuur van RATIONAL kunnen horecaondernemers hun productiviteit verhogen, tijd besparen en keukenprestaties verbeteren.

Lees meer
Texels Trots croquetten

Private Label

Texels Trots

Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.

Lees meer
FHC Formulebeheer, Family, Foodmasters - Partner VHC Jongens

Partner

FHC Formulebeheer

FHC Formulebeheer beheert drie franchiseformules die ondernemers helpen om te groeien in de foodbranche.

Lees meer
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer
Chefs Gemak - Zomerse gamba's

Chefs Gemak

Zomerse gamba salade

Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.

Lees meer
Chefs Gemak - Pinsa roll met abrikoos

Chefs Gemak

Pinsa roll met abrikoos

Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.

Lees meer
Chefs Gemak - Pinsa pulled pork

Chefs Gemak

Pinsa pulled pork

Pinsa pulled pork.

Lees meer
Chefs Gemak - Pinsa kuchen met hete kip

Chefs Gemak

Pinsa kuchen met hete kip

Pinsa kuchen met hete kip, jalapeño en crème fraîche.

Lees meer
Chefs Gemak - Steak bloemkool met granaatappel

Chefs Gemak

Steak bloemkool met granaatappel

Steak bloemkool met chimmichurri, labneh en granaatappel.

Lees meer
Chefs Gemak - Bloemkool fine dining

Chefs Gemak

Bloemkool fine dining

Bloemkool fine dining met doperwten, macadamia en ras el hanout.

Lees meer
Chefs Gemak - Crispy bloemkool burger

Chefs Gemak

Crispy bloemkool burger

Crispy bloemkool burger met cheddar en tomatensalsa.

Lees meer
Chefs Gemak - Brioche warme lamsham

Chefs Gemak

Brioche warme lamsham

Brioche warme lamsham met salade en specerijen yoghurt.

Lees meer
Chefs Gemak - Lamsbout met zoete aardappel

Chefs Gemak

Lamsbout met zoete aardappel

Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.

Lees meer
Chefs Gemak - Gegrilde lamsbout met boekweit salade

Chefs Gemak

Gegrilde lamsbout met boekweit salade

Gegrilde lamsbout met boekweit salade, tuinbonen met pompoenpitten olie.

Lees meer
Chefs Gemak - Gepocheerd ei met steak tartaar

Chefs Gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Steak tartaar met krokant gepocheerd ei.

Lees meer
Chefs Gemak - Gepocheerd ei met brioche toast

Chefs Gemak

Gepocheerd ei met brioche toast

Gepocheerd ei met brioche toast, avocado spread, gepocheerd ei en tomatensalsa.

Lees meer
Chefs Gemak - Gepocheerd ei met gerookte zalm

Chefs Gemak

Gepocheerd ei met gerookte zalm

Ambachtelijk gerookte zalm, doperwt, gepocheerd ei en furikake.

Lees meer
Chefs Gemak - Spicy kipsaté schiacciata

Chefs Gemak

Spicy kipsaté schiacciata

Spicy kipsaté schiacciata met harissa-mayonaise.

Lees meer
Chefs Gemak - Teriyaki kipsaté met tempura banaan

Chefs Gemak

Teriyaki kipsaté met tempura banaan

Teriyaki kipsaté met tempura banaan en wasabi crackers.

Lees meer
Chefs Gemak - Kipsaté tortilla

Chefs Gemak

Kipsaté tortilla

Kipsaté tortilla met yakiniku, dukkah en mediteraanse yoghurt.

Lees meer
Chefs Gemak - Salade pekingeend

Chefs Gemak

Salade pekingeend

Salade pekingeend met glasnoedels, kerriemayonaise en paprika.

Lees meer
Chefs Gemak - Steamed buns pekingeend

Chefs Gemak

Steamed buns pekingeend

Steamed buns pekingeend met hoisin en komkommersalade.

Lees meer
Chefs Gemak - Geroosterde pekingeend

Chefs Gemak

Geroosterde pekingeend

Geroosterde pekingeend met bloemkool teriyaki crème en gegrilde lente-ui.

Lees meer
Chefs Gemak - Salted caramel tiramisu

Chefs Gemak

Salted caramel tiramisu

Salted caramel met tiramisu crème en karamelsaus.

Lees meer
Chefs Gemak - Tiramisu tartelette framboos

Chefs Gemak

Tiramisu tartelette framboos

Tiramisu tartelette framboos met mascarpone mousse.

Lees meer
Chefs Gemak - Tiramisu met advocaat

Chefs Gemak

Tiramisu met advocaat

Tiramisu crème met advocaat, witte chocolade en koffie.

Lees meer
Fire & Flame brandpasta voor op de barbecue

Private Label

Fire & Flame

Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.

Lees meer
Partner Number1 Catering

Partner

Number1 Catering

Number1 Catering onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve en smaakvolle producten.

Lees meer
Zuivel en kaas

Partner

Kaasfort Amsterdam

Kaasfort Amsterdam is de basis waaruit de kazen worden gedistribueerd naar de horeca.

Lees meer
Chefs Gemak - Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño

Chefs Gemak

Beef chuck-eye sandwich

Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño.

Lees meer
Chefs Gemak - Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble

Chefs Gemak

Glazed beef chuck-eye

Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble.

Lees meer
Chefs Gemak - Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng

Chefs Gemak

Slow cooked beef chuck-eye

Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng.

Lees meer
Chefs Gemak - Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak

Chefs Gemak

Geglaceerde kalfswang

Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak.

Lees meer
Chefs Gemak - Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie

Chefs Gemak

Geroosterde paprika soep

Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie.

Lees meer
Chefs Gemak - Gebakken kalfswang

Chefs Gemak

Gebakken kalfswang

Gebakken kalfswang met pompoencrème, gerookte amandel en kastanje champignons.

Lees meer
Rendang taco's met raz el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar

Chefs Gemak

Rendang taco’s

Rendang taco's met ras el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar.

Lees meer
Chefs Gemak - Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise

Chefs Gemak

Brioche tosti rendang

Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise.

Lees meer
Chefs Gemak - Gua pao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad

Chefs Gemak

Gua bao met runder rendang

Gua bao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad.

Lees meer
Chefs Gemak - sharing warm gerookte zalm

Chefs Gemak

Sharing warm gerookte zalm

Sharing warm gerookte zalm met olijven, knoflook crème, tomaten crunch, toast, balsamico en gepofte tomaat.

Lees meer
Chefs Gemak - warm gerookte teriyaki zalm

Chefs Gemak

Warm gerookte teriyaki zalm

Warm gerookte teriyaki zalm met Japanse sesam dressing, cashewnoten en gegrilde limoenen ketimoen.

Lees meer
Chefs Gemak - quesadilla warm gerookte zalm

Chefs Gemak

Quesadilla warm gerookte zalm

Quesadilla warm gerookte zalm met zure room, rode pesto, fijne knolselderij en kale salade.

Lees meer
VHC Jongens op Horecava 2023

Beurs

13, 14, 15 & 16 januari 2025

Horecava

Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!

Lees meer
Ribfingers Sate

Chefs Gemak

Ribfingers ‘Saté’

Ribfingers ‘saté’ met soja sesam, gegrild gepofte aardappel en zure room.

Lees meer
Chefs Gemak - Ribfinger

Chefs Gemak

Gegrilde Ribfingers

Gegrilde ribfingers met pickled red onion, pastinaak, chips van zoete aardappel.

Lees meer
Salad Grilled Ribfingers

Chefs Gemak

Salad ‘Grilled’ Ribfingers

Salad ‘grilled’ ribfingers met Romaine sla, Grana padano flakes en ceasardressing.

Lees meer
Teriyaki Kabeljauw

Chefs Gemak

Teriyaki Kabeljauw

Teriyaki kabeljauw met wasabi sesam en furikake.

Lees meer
Kabeljauwrug

Chefs Gemak

Kabeljauwrug

Kabeljauwrug met krokante boekweit en saus langoustine.

Lees meer
Franse Vissoep

Chefs Gemak

Franse Vissoep

Franse vissoep met kabeljauw en crème gefermenteerde knoflook.

Lees meer
Chefs Gemak - Noodles chicken bouillon

Chefs Gemak

Noodles Chicken Bouillon

Noodles chicken bouillon met gepocheerd ei en edamame bonen.

Lees meer
Chefs Gemak - Chicken Bites

Chefs Gemak

Chicken Bites

Chicken bites met sesam en tempurako.

Lees meer
Chefs Gemak - Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade

Chefs Gemak

Sticky Chicken Sandwich

Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade.

Lees meer
Chefs Gemak - Oosterse pompoensoep

Chefs Gemak

Oosterse Pompoensoep met Rund

Oosterse pompoensoep met rund, saffraan rouille en pompoenpitten.

Lees meer
Chefs Gemak - runder sucade oos kimchi

Chefs Gemak

Runder Sucade ‘Oos Kimchi’

Runder sucade ‘Oos kimchi’ met een salade van rode kool en kruiden crumble.

Lees meer
Chefs Gemak - geglaceerde runder sucade

Chefs Gemak

Geglaceerde Runder Sucade

Geglaceerde runder sucade met pastinaak creme en cresson salade.

Lees meer
Partner Inspirium

Partner

Inspirium

Op het karakteristieke NDSM-Terrein in Amsterdam-Noord heeft onze partner het Inspirium haar zeer uitgebreide showroom.

Lees meer
Horeca Vakcollege SVH Leermeester

Horeca vakcollege

7 januari 2025 vanaf 9.00

SVH Leermeester

In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak.

Lees meer
SVH kok

Horeca vakcollege

22 januari 2025 vanaf 9.00

SVH Basiskok

Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok. ​

Lees meer
Proteq hygiëne

Private Label

Proteq

Proteq Hygiene Solutions heeft een geschikt reinigingsmiddel voor iedere gelegenheid.

Lees meer
Premium Pilsener vers van de tap bij Brouwerij De Hollandse Pilsener Fabriek

Partner

De Hollandse Pilsener Fabriek

Premium pilsener met Hollandse nuchterheid gebrouwen sinds 2013.

Lees meer
Campure kruiden en specerijen Private Label

Private Label

Campure

Met Campure kruiden til je jouw gerechten naar een hoger niveau.

Lees meer
Tastybreak Wafels

Private Label

Tastybreak

Met Tastybreak geef je jouw klanten een onvergetelijke smaakervaring.

Lees meer
Lencke honing

Private Label

Lencke

Maak kennis met de zuivere en aromatische smaak van Lencke honing!

Lees meer
3Pasion Wijn

Private Label

3Pasión

3Pasión: waar smaak en passie samenkomen.

Lees meer
Sanschef bouillon culinair DKW assortiment

Private Label

Sanschef

Sanschef werkt met de beste en puurste ingrediënten om een authentieke smaakbeleving te realiseren.

Lees meer
Chef's Egg

Private Label

Chef’s Egg

Chef’s Egg: waar alles draait om eiproducten van topkwaliteit.

Lees meer
Soleggiato

Private Label

Soleggiato

Waan je in Spanje met de heerlijke zongedroogde tomaten, verrukkelijke zoete pepers met roomkaas of smaakvolle tapenade van Soleggiato.

Lees meer
Vleeswaren

Private Label

Het Rijcke Gilde

Vleeswaren van Het Rijcke Gilde: De smaakvolle finishing touch voor al je favoriete gerechten!

Lees meer
Sapori di Casa Pesto

Private Label

Sapori di Casa

Sapori di Casa is dé smaakmaker voor sauzen, pasta en Italiaanse gerechten.

Lees meer
Chudin Kookwijn

Private Label

Chudin

Kies je de juiste wijn, dan kan dat een enorme toevoeging zijn aan je gerechten.

Lees meer
Prima Sauzen en vetten

Private Label

Prima

Deze hoogwaardige lijn van snacks, sauzen, frituurvetten en margarines biedt een totaalconcept voor de horeca.

Lees meer
Yindee DKW sauzen en dressings assortiment

Private Label

Yindee

Serveer authentieke gerechten met de Oosterse producten van Yindee!

Lees meer
Van Wijck Noten DKW droogwaren

Private Label

Van Wijck

Van Wijck, de beste keuze voor heerlijke noten en zuidvruchten.

Lees meer
Sabroso

Private Label

Sabroso

Het geheim van de hoge kwaliteit van de Sabroso olijfolie zit in het productieproces.

Lees meer
De Witte Weijde Kaas Zuivel

Private Label

De Witte Weijde

De Witte Weijde biedt een mooi assortiment kazen, waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.

Lees meer
Coolbreak ijs zuivel

Concept

CoolBreak

Zo zorgen we samen voor een twinkeling in de ogen van je klanten, jong en oud.

Lees meer
Chaupain concept

Concept

Chaupain

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak, dat is de missie van Chaupain.

Lees meer
Mescoo koffie DKW assortiment

Concept

Mescoo

Het Mescoo-concept biedt horecaondernemers niet alleen kwalitatief hoogwaardige koffie, maar ook een professionele uitstraling.

Lees meer
Onze Slagerij Ragazzi

Concept

Ragazzi

Ragazzi levert dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.

Lees meer
Partner Vlees van Groen

Partner

Vlees van Groen

Slagerij Vlees van Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.

Lees meer
Lijfering

Partner

Lijfering

Lijfering Drankengroothandel is dé drankenspecialist van Nederland. Onafhankelijk, dus niet gebonden aan één brouwer.

Lees meer
Maxivers

Partner

Maxivers

Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers uit alle food & beverage gerelateerde branches.

Lees meer
Horeca Vakcollege Trainingen

Partner

Horeca Vakcollege

In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.

Lees meer
Kerstpakketten assortiment BIGsmilegroep

Partner

BIGsmilegroep

BIGsmilegroep is onze kerstpakketten afdeling met ruim 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, samenstellen, en leveren van kerstpakketten aan gerenommeerde bedrijven in Nederland.

Lees meer
Groenten, Knook AGF

Partner

Knook AGF

De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.

Lees meer
Schmidt Zeevis Boot

Partner

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam

Schmidt Zeevis is dé visleverancier van VHC Jongens.

Lees meer
Partner Lavazza koffie kopje

Partner

Lavazza

Lavazza – Bluespresso B.V. is exclusief distributeur voor de zakelijke markt van Lavazza in Nederland en België en is een zusterbedrijf van VHC Jongens voor de verkoop en distributie van koffie.

Lees meer
Foodello

Project

Foodello

Foodello is een organisatie die producten redt die niet in de groothandel belanden.

Lees meer
Fire-Off

Project

Fire-Off

Door de gebruikte emmers en bakken een tweede leven te geven, dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.

Lees meer
Voedsel Verbindt

Project

Voedsel Verbindt

Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.

Lees meer
Biodiversiteit op je Bord

Project

Biodiversiteit Op Je Bord

VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.

Lees meer
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Partner

Euro-Toques

In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt.

Lees meer