“Deze excursie biedt een unieke kans om kennis te maken met de Beemsterpolder!”
Deze excursie biedt een unieke kans om kennis te maken met de Beemsterpolder! We starten met een rondleiding en lunch bij een veehouder, gevolgd door een bezoek aan CONO Kaasmakers. Ontdek het duurzame productieproces in volle actie en geniet van een informatieve en inspirerende dag.
Training
20 januari 2025 vanaf 10.00
Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!
Training
20 januari 2025 vanaf 14.00
Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!
Training
27 januari 2025 vanaf 10.00
HACCP training, mandatory requirement.
Training
27 januari 2025 vanaf 14.00
HACCP training, verplichte kost.
Excursie
3 februari vanaf 09.00
De Beemster in met CONO Kaasmakers
Workshop
4 maart 2025 vanaf 12.00
Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties tijdens onze training, geleid door wijnspecialisten Tom en Marije.
Workshop
10 maart 2025 vanaf 11.00
Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!
Training
10 maart 2025 vanaf 09.00
Ontdek hoe AI jouw werk als keukenprofessional kan ondersteunen!
Training
10 maart 2025 vanaf 13.00
Onweerstaanbare vacatureteksten voor jouw Horecazaak met hulp van AI
Workshop
17 maart 2025 vanaf 11.00
Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!
Workshop
17 maart 2025 vanaf 10.00
Krijtborden zijn een krachtig communicatiemiddel voor jouw horecazaak!
Beurs
13, 14, 15 & 16 januari 2025
Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!
Horeca vakcollege
7 januari 2025 vanaf 9.00
In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak.
Horeca vakcollege
22 januari 2025 vanaf 9.00
Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok.
"*" geeft vereiste velden aan
Training
20 januari 2025 vanaf 10.00
Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!
Training
20 januari 2025 vanaf 14.00
Van een warm welkom tot een succesvol extraatje: maak van iedere ervaring een succes!
Training
27 januari 2025 vanaf 10.00
HACCP training, mandatory requirement.
Training
27 januari 2025 vanaf 14.00
HACCP training, verplichte kost.
Excursie
3 februari vanaf 09.00
De Beemster in met CONO Kaasmakers
Workshop
4 maart 2025 vanaf 12.00
Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties tijdens onze training, geleid door wijnspecialisten Tom en Marije.
Workshop
10 maart 2025 vanaf 11.00
Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!
Training
10 maart 2025 vanaf 09.00
Ontdek hoe AI jouw werk als keukenprofessional kan ondersteunen!
Training
10 maart 2025 vanaf 13.00
Onweerstaanbare vacatureteksten voor jouw Horecazaak met hulp van AI
Workshop
17 maart 2025 vanaf 11.00
Leer de kunst van sushi maken tijdens deze interactieve workshop!
Workshop
17 maart 2025 vanaf 10.00
Krijtborden zijn een krachtig communicatiemiddel voor jouw horecazaak!
Chefs Gemak
Oosterse pompoen soep met geplukte sucade en tijm.
Chefs Gemak
Witte chocolade bross met brownie, chocolade kroepoek en chocoladesaus.
Chefs Gemak
Schelvis met knolselderij en langoustine saus.
Chefs Gemak
Eendenbout met brioche, blauwe kaas en rode ui marmelade.
Chefs Gemak
Geroosterde eendenbout met stoofpeer, rode kool, pecannoot en vossebes.
Chefs Gemak
Pompoendonut met serranoham en uien marmelade.
Chefs Gemak
Tortellone eekhoorntjesbrood met king boleet en pompoen.
Chefs Gemak
Rund sucade met geroosterde bietjes.
Chefs Gemak
Short ribs met pompoen wafel en broccoli.
Chefs Gemak
Carpaccio met ingelegde paddenstoelen, ponzu, hazelnoot en oude kaas.
Chefs Gemak
Carpaccio rolletjes met gerookte amandelen
Chefs Gemak
Rund sucade met geroosterde spruitjes en pastinaak.
Chefs Gemak
Franse vissoep met schelvis en dragon.
Chefs Gemak
Trifle brownie met rabarber, krokante hazelnoot en witte chocolademousse.
Chefs Gemak
Oliebol van pompoen en blauwe kaas, walnoot en muhamarra dip.
Chefs Gemak
Chocolade brownie met pistache spongecake, macarons en slagroom.
Chefs Gemak
Roadkill met bier gestoofde groenten.
Chefs Gemak
Roadkill van de barbecue met smashed potato.
Chefs Gemak
Roadkill met bierkorst, truffel aardappel, broccoli en amandel.
Chefs Gemak
Schelvis met gestoofde prei en korst van boekweit.
Chefs Gemak
Carpaccio bites met bladerdeeg en cream cheese.
Chefs Gemak
Catalaanse tomatensoep met pompoenpitolie en paddenstoelen tortellone.
Chefs Gemak
Fazantenbout met tortellone van eekhoorntjesbrood.
Chefs Gemak
Eendenbout met zoete aardappelsoep, zure room en zuurkool.
Partner
Het keurmerk van Amsterdam Made helpt consumenten bij het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.
Partner
Met de keukenapparatuur van RATIONAL kunnen horecaondernemers hun productiviteit verhogen, tijd besparen en keukenprestaties verbeteren.
Private Label
Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.
Partner
FHC Formulebeheer beheert drie franchiseformules die ondernemers helpen om te groeien in de foodbranche.
Chefs Gemak
Gamba's Pil Pil met ovengroenten.
Chefs Gemak
Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.
Chefs Gemak
Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.
Chefs Gemak
Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.
Chefs Gemak
Pinsa pulled pork.
Chefs Gemak
Pinsa kuchen met hete kip, jalapeño en crème fraîche.
Chefs Gemak
Steak bloemkool met chimmichurri, labneh en granaatappel.
Chefs Gemak
Bloemkool fine dining met doperwten, macadamia en ras el hanout.
Chefs Gemak
Crispy bloemkool burger met cheddar en tomatensalsa.
Chefs Gemak
Brioche warme lamsham met salade en specerijen yoghurt.
Chefs Gemak
Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.
Chefs Gemak
Gegrilde lamsbout met boekweit salade, tuinbonen met pompoenpitten olie.
Chefs Gemak
Steak tartaar met krokant gepocheerd ei.
Chefs Gemak
Gepocheerd ei met brioche toast, avocado spread, gepocheerd ei en tomatensalsa.
Chefs Gemak
Ambachtelijk gerookte zalm, doperwt, gepocheerd ei en furikake.
Chefs Gemak
Spicy kipsaté schiacciata met harissa-mayonaise.
Chefs Gemak
Teriyaki kipsaté met tempura banaan en wasabi crackers.
Chefs Gemak
Kipsaté tortilla met yakiniku, dukkah en mediteraanse yoghurt.
Chefs Gemak
Salade pekingeend met glasnoedels, kerriemayonaise en paprika.
Chefs Gemak
Steamed buns pekingeend met hoisin en komkommersalade.
Chefs Gemak
Geroosterde pekingeend met bloemkool teriyaki crème en gegrilde lente-ui.
Chefs Gemak
Salted caramel met tiramisu crème en karamelsaus.
Chefs Gemak
Tiramisu tartelette framboos met mascarpone mousse.
Chefs Gemak
Tiramisu crème met advocaat, witte chocolade en koffie.
Private Label
Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.
Partner
Number1 Catering onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve en smaakvolle producten.
Partner
Kaasfort Amsterdam is de basis waaruit de kazen worden gedistribueerd naar de horeca.
Chefs Gemak
Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño.
Chefs Gemak
Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble.
Chefs Gemak
Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng.
Chefs Gemak
Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak.
Chefs Gemak
Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie.
Chefs Gemak
Gebakken kalfswang met pompoencrème, gerookte amandel en kastanje champignons.
Chefs Gemak
Rendang taco's met ras el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar.
Chefs Gemak
Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise.
Chefs Gemak
Gua bao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad.
Chefs Gemak
Sharing warm gerookte zalm met olijven, knoflook crème, tomaten crunch, toast, balsamico en gepofte tomaat.
Chefs Gemak
Warm gerookte teriyaki zalm met Japanse sesam dressing, cashewnoten en gegrilde limoenen ketimoen.
Chefs Gemak
Quesadilla warm gerookte zalm met zure room, rode pesto, fijne knolselderij en kale salade.
Beurs
13, 14, 15 & 16 januari 2025
Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!
Chefs Gemak
Ribfingers ‘saté’ met soja sesam, gegrild gepofte aardappel en zure room.
Chefs Gemak
Gegrilde ribfingers met pickled red onion, pastinaak, chips van zoete aardappel.
Chefs Gemak
Salad ‘grilled’ ribfingers met Romaine sla, Grana padano flakes en ceasardressing.
Chefs Gemak
Teriyaki kabeljauw met wasabi sesam en furikake.
Chefs Gemak
Kabeljauwrug met krokante boekweit en saus langoustine.
Chefs Gemak
Franse vissoep met kabeljauw en crème gefermenteerde knoflook.
Chefs Gemak
Noodles chicken bouillon met gepocheerd ei en edamame bonen.
Chefs Gemak
Chicken bites met sesam en tempurako.
Chefs Gemak
Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade.
Chefs Gemak
Oosterse pompoensoep met rund, saffraan rouille en pompoenpitten.
Chefs Gemak
Runder sucade ‘Oos kimchi’ met een salade van rode kool en kruiden crumble.
Chefs Gemak
Geglaceerde runder sucade met pastinaak creme en cresson salade.
Partner
Op het karakteristieke NDSM-Terrein in Amsterdam-Noord heeft onze partner het Inspirium haar zeer uitgebreide showroom.
Horeca vakcollege
7 januari 2025 vanaf 9.00
In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak.
Horeca vakcollege
22 januari 2025 vanaf 9.00
Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok.
Private Label
Proteq Hygiene Solutions heeft een geschikt reinigingsmiddel voor iedere gelegenheid.
Partner
Premium pilsener met Hollandse nuchterheid gebrouwen sinds 2013.
Private Label
Met Campure kruiden til je jouw gerechten naar een hoger niveau.
Private Label
Met Tastybreak geef je jouw klanten een onvergetelijke smaakervaring.
Private Label
Maak kennis met de zuivere en aromatische smaak van Lencke honing!
Private Label
3Pasión: waar smaak en passie samenkomen.
Private Label
Sanschef werkt met de beste en puurste ingrediënten om een authentieke smaakbeleving te realiseren.
Private Label
Chef’s Egg: waar alles draait om eiproducten van topkwaliteit.
Private Label
Waan je in Spanje met de heerlijke zongedroogde tomaten, verrukkelijke zoete pepers met roomkaas of smaakvolle tapenade van Soleggiato.
Private Label
Vleeswaren van Het Rijcke Gilde: De smaakvolle finishing touch voor al je favoriete gerechten!
Private Label
Sapori di Casa is dé smaakmaker voor sauzen, pasta en Italiaanse gerechten.
Private Label
Kies je de juiste wijn, dan kan dat een enorme toevoeging zijn aan je gerechten.
Private Label
Deze hoogwaardige lijn van snacks, sauzen, frituurvetten en margarines biedt een totaalconcept voor de horeca.
Private Label
Serveer authentieke gerechten met de Oosterse producten van Yindee!
Private Label
Van Wijck, de beste keuze voor heerlijke noten en zuidvruchten.
Private Label
Het geheim van de hoge kwaliteit van de Sabroso olijfolie zit in het productieproces.
Private Label
De Witte Weijde biedt een mooi assortiment kazen, waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.
Concept
Zo zorgen we samen voor een twinkeling in de ogen van je klanten, jong en oud.
Concept
De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak, dat is de missie van Chaupain.
Concept
Het Mescoo-concept biedt horecaondernemers niet alleen kwalitatief hoogwaardige koffie, maar ook een professionele uitstraling.
Concept
Ragazzi levert dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.
Partner
Slagerij Vlees van Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.
Partner
Lijfering Drankengroothandel is dé drankenspecialist van Nederland. Onafhankelijk, dus niet gebonden aan één brouwer.
Partner
Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers uit alle food & beverage gerelateerde branches.
Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Partner
BIGsmilegroep is onze kerstpakketten afdeling met ruim 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, samenstellen, en leveren van kerstpakketten aan gerenommeerde bedrijven in Nederland.
Partner
De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.
Partner
Schmidt Zeevis is dé visleverancier van VHC Jongens.
Partner
Lavazza – Bluespresso B.V. is exclusief distributeur voor de zakelijke markt van Lavazza in Nederland en België en is een zusterbedrijf van VHC Jongens voor de verkoop en distributie van koffie.
Project
Foodello is een organisatie die producten redt die niet in de groothandel belanden.
Project
Door de gebruikte emmers en bakken een tweede leven te geven, dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.
Project
Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.
Project
VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.
Partner
In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt.