“Deze excursie biedt een unieke kans om kennis te maken met de Beemsterpolder!”
Gratis aanmelden »Deze Excursie biedt een unieke kans om kennis te maken met de Beemsterpolder! We starten met een rondleiding en lunch bij een veehouder, gevolgd door een bezoek aan CONO Kaasmakers. Ontdek het duurzame productieproces in volle actie en geniet van een informatieve inspirerende dag.
Workshop
20 april 2026 vanaf 12.00
Boordevol smaak, tips en tricks! Proef, leer en pas toe!
Workshop
20 april 2026 vanaf 11.00
Praktisch, smaakvol en creatief toepasbaar in jouw keuken
Excursie
9 maart 2026 vanaf 10.30
De Beemster in met CONO Kaasmakers
training
16 februari 2026 vanaf 09.00
Ontdek de kunst van menucalculatie
Workshop
16 februari 2026 vanaf 11.00
Dumpling, gyoza, potsticker, dim sum... Weet jij het verschil?
Workshop
2 februari 2026 vanaf 10.00
Leer Canva kennen, maak gave visuals in jouw stijl en laat AI je helpen sneller te knallen
Workshop
2 februari 2026 vanaf 11.00
Boost je lunchkaart!
Inspiratie
8 december 2025 vanaf 12.00
Meer smaak, minder moeite, laat kruiden en spice oils je keukenwerk verrijken
training
17 november 2025 vanaf 10.00
Maak van jouw gastvrijheid een herinnering die blijft
excursie
3 november 2025 vanaf 12.30
Waar vakmanschap schuimt en historie bruist, ontdek hollandse pilsener van binnenuit
Inspiratie
27 oktober 2025 vanaf 17.00
Een culinaire reis door Noord-Holland. Lokaal, duurzaam en vol smaak
Workshop
13 oktober 2025 vanaf 10.00
Eenvoudig in uitvoering, groots in smaak
training
13 oktober 2025 vanaf 09.00
LinkedIn: jouw podium voor passie in de horeca.
training
29 september 2025 vanaf 14.00
Veilig omgaan met voedsel
training
29 september 2025 vanaf 10.00
Handle food safely
Inspiratie
15 september 2025 - Locatie Almere
Een sfeervolle buitenmiddag vol inspiratie voor horecaprofessionals, chefs en keukenteams
"*" geeft vereiste velden aan
Partner
In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt.
Project
VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.
Project
Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.
Project
Door de gebruikte emmers en bakken een tweede leven te geven, dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.
Project
Foodello is een organisatie die producten redt die niet in de groothandel belanden.
Partner
Lavazza – Bluespresso B.V. is exclusief distributeur voor de zakelijke markt van Lavazza in Nederland en België en is een zusterbedrijf van VHC Jongens voor de verkoop en distributie van koffie.
Partner
Schmidt Zeevis is dé visleverancier van VHC Jongens.
Partner
De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.
Partner
BIGsmilegroep is onze kerstpakketten afdeling met ruim 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, samenstellen, en leveren van kerstpakketten aan gerenommeerde bedrijven in Nederland.
Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Partner
Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers uit alle food & beverage gerelateerde branches.
Partner
Slagerij Vlees van Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.
Concept
Ragazzi levert dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.
Concept
Het Mescoo-concept biedt horecaondernemers niet alleen kwalitatief hoogwaardige koffie, maar ook een professionele uitstraling.
Concept
De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak, dat is de missie van Chaupain.
Concept
Zo zorgen we samen voor een twinkeling in de ogen van je klanten, jong en oud.
Private Label
De Witte Weijde biedt een mooi assortiment kazen, waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.
Private Label
Het geheim van de hoge kwaliteit van de Sabroso olijfolie zit in het productieproces.
Private Label
Van Wijck, de beste keuze voor heerlijke noten en zuidvruchten.
Private Label
Serveer authentieke gerechten met de Oosterse producten van Yindee!
Private Label
Deze hoogwaardige lijn van snacks, sauzen, frituurvetten en margarines biedt een totaalconcept voor de horeca.
Private Label
Kies je de juiste wijn, dan kan dat een enorme toevoeging zijn aan je gerechten.
Private Label
Sapori di Casa is dé smaakmaker voor sauzen, pasta en Italiaanse gerechten.
Private Label
Vleeswaren van Het Rijcke Gilde: De smaakvolle finishing touch voor al je favoriete gerechten!
Private Label
Waan je in Spanje met de heerlijke zongedroogde tomaten, verrukkelijke zoete pepers met roomkaas of smaakvolle tapenade van Soleggiato.
Private Label
Chef’s Egg: waar alles draait om eiproducten van topkwaliteit.
Private Label
Sanschef werkt met de beste en puurste ingrediënten om een authentieke smaakbeleving te realiseren.
Private Label
3Pasión: waar smaak en passie samenkomen.
Private Label
Maak kennis met de zuivere en aromatische smaak van Lencke honing!
Private Label
Met Campure kruiden til je jouw gerechten naar een hoger niveau.
Recept
Pappardelle met warm gerookte zalm, spinazie, feta & tomaten salade.
Promo
Prijswinnende wijn uit Saint-Tropez.
Promo
Echt een wijn om iets te vieren en te genieten!
Partner
Premium pilsener met Hollandse nuchterheid gebrouwen sinds 2013.
Promo
Al het goede van vis, maar dan beter.
Recept
Buikspek van de barbecue met pompoencrème & witte asperges.
Promo
Met een uitgebreid assortiment van meer dan 2500 producten bedient Stylepoint de horecamarkt op elk niveau in meer dan 35 verschillende landen.
Recept
Ingelegde mango met passievruchtcoulis en chocolademousse. Met kruidencake, saus van vanille en granaatappel en ananas-kokos smoothie.
Recept
Bloemkoolsteak met chimichurri, gebakken heek, gepofte zoete aardappelcrème en Jorda crumble.
Recept
Salade met gegrilde coquilles, watermeloen, gemarineerde Jack tomaatjes, Hollandse krop sla en ansjovis-limoendressing.
Recept
Porchetta gegrild op de barbecue met ratatouille, roseval aardappel en gepofte trostomaat.
Recept
Libanees flatbread met baba ganoush, za’atar, cherrytomaat & citroen.
Promo
Ontwikkeld door chefs voor chefs.
Promo
Revolutie op de borrelkaart!
Promo
Wijn uit rijke grond.
Recept
Luxe pita met gegrilde porchetta, truffelmayonaise & little gem.
Private Label
Proteq Hygiene Solutions heeft een geschikt reinigingsmiddel voor iedere gelegenheid.
Recept
Porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti, paprika & courgette.
Promo
Lichte rosé uit Sicilië.
Promo
Refork combineert afval en natuurlijke hulpbronnen met moderne technologische know-how.
Promo
Geniet meer met NXT Chocolade.
Promo
Wild van Wild, opgericht door twee jagende broers met een passie voor de natuur en gastronomie.
Promo
Pure wijn uit Chili.
Recept
Flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam.
Promo
Van custom made borrelplanken tot aan gepersonaliseerde glazen.
Promo
Culinair creëren vraagt om professionele apparatuur. A-kwaliteit materiaal voor de perfecte smaak tot in de puntjes verzorgd. Martijn van Roon kan het weten.
Promo
Kant-&-klare producten voor de heerlijkste ei-gerechten!
Recept
Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood.
Promo
New Meat™, de nieuwe generatie vlees.
Promo
Ecoffee Cup biedt oplossingen voor cafés en bedrijven die bekers voor eenmalig gebruik willen vervangen door praktische, kosteneffectieve en aantrekkelijke alternatieven.
Promo
Vers Cocosdeeg.
Promo
Detectaplast is een specialist in blauw detecteerbaar EHBO materiaal voor de voedingsindustrie, catering en grootkeuken.
Promo
De enige Bodega in La Rioja.
Promo
Flora Professional Plant is te gebruiken als kookroom om je gerecht mee te verrijken.
Promo
Now it's time to roll!
Recept
Geniet van een luxe borrelplank vis!
Promo
Functie, design en duurzaamheid komen samen in de herbruikbare schalen uit de Mepal Pro lijn.
Promo
Sinds december 2018 maakt De Vegetarische Slager uit van Unilever's merkenportfolio.
Promo
Uit de provincie Salamanca in het westen van Spanje naast Portugal onder de naam Béher Auténtico komt ons prachtige Ibérico varkensvlees.
Promo
Uit de provincie Asturia onder de naam Xatá Roxá in Noord Spanje komt het prachtige kalfsvlees van dit gelijknamige ras.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met pompoen.
Promo
The Good Roll, makers van 100% Europees gerecycled én bamboe toiletpapier.
Recept
Een lunch met als basis ingredient, ei.
Recept
Een heerlijke zonnige lunch in 4 stappen.
Recept
Duroc ‘Serrano”, Piementos de Padrón en desem toast gegratineerde met ‘Aio e Lemone’ en pecorino.
Promo
Altijd de lekkerste nachos voor je gasten.
Promo
Kitchenheroes is distributeur van de internationale hoogwaardige horeca en hospitality fashion voor de merken Bragard in Nederland en voor de merken Chef Works en WearerTech in de Benelux.
Recept
BBQ Shortribs met spies van geroosterde groene asperges en halloumi, aardappelwedges en chimmichurri.
Promo
De Experts’ Collection is een samensmelting van elegant design en een perfecte kelkvorm, gecreëerd voor de optimale wijnbeleving.
Promo
Schoenen ontworpen door fashiononderneemster en tv-styliste Dyanne Beekman.
Promo
Hendi heeft een zorgvuldig assortiment samengesteld om bartenders het beste gereedschap te bieden dat ze in hun vak gebruiken.
Inspiratie
Ontdek alles wat je moet weten over het spareribs assortiment van Ragazzi.
Recept
Proef de zon met deze heerlijke Limoncello Spritz!
Recept
Reebout, gegaard en dun gesneden, met gekarameliseerde tomaat, salade van truffel aardappel en truffel creme saus.
Inspiratie
De zomer is het seizoen waarin een verrassend scala aan heerlijke wildgerechten tot leven komt.
Promo
Your Spirits is een spin-off van Dutch Cocktail Club, een merk en product waarmee zij in korte tijd één van de grootste B2B cocktailleverancier van Nederland en België zijn geworden.
Promo
Stijl, gemak en duurzaamheid komen samen in het nieuwe refill-kaarsconcept StylEco® van Bolsius Professional.
Horeca vakcollege
Startdatum in overleg
Realiseer structureel meer gasten (of klanten) die vaker terugkomen en die meer besteden bij ieder bezoek!
Partner
Op het karakteristieke NDSM-Terrein in Amsterdam-Noord heeft onze partner het Inspirium haar zeer uitgebreide showroom.
Promo
Een begrip in Noord-Holland als het gaat om het ontwerpen, installeren of renoveren van keukens voor de horeca.
Recept
Taco met zuurvlees en créme van Pecorino, salade van pastinaak en pompoen met geroosterde pompoen pitten.
Inspiratie
Wat past er beter bij het herfst seizoen dan een smakelijk stoofvlees?
Recept
Geplukte herten sucade, shii-take vinaigrette, gemarineerde pompoen en macadamia.
Recept
Geglaceerde runder sucade met pastinaak creme en cresson salade.
Chefs Gemak
Runder sucade ‘Oos kimchi’ met een salade van rode kool en kruiden crumble.
Chefs Gemak
Oosterse pompoensoep met rund, saffraan rouille en pompoenpitten.
Chefs Gemak
Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade.
Chefs Gemak
Chicken bites met sesam en tempurako.
Chefs Gemak
Noodles chicken bouillon met gepocheerd ei en edamame bonen.
Chefs Gemak
Salad ‘grilled’ ribfingers met Romaine sla, Grana padano flakes en ceasardressing.
Chefs Gemak
Gegrilde ribfingers met pickled red onion, pastinaak, chips van zoete aardappel.
Chefs Gemak
Ribfingers ‘saté’ met soja sesam, gegrild gepofte aardappel en zure room.
Promo
Verras jouw gasten tijdens de feestdagen met bijzondere nieuw-vlees* gerechten van Redefine Meat.
Promo
100% (H)eerlijke gepersonaliseerde chocolade!
Promo
Slagerij Groen heeft een hybride hamburger ontwikkeld die lekker is, gezond is en bovendien makkelijk om te bereiden.
Chefs Gemak
Warm gerookte teriyaki zalm met Japanse sesam dressing, cashewnoten en gegrilde limoenen ketimoen.
Chefs Gemak
Gua bao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad.
Chefs Gemak
Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise.
Chefs Gemak
Rendang taco's met ras el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar.
Chefs Gemak
Gebakken kalfswang met pompoencrème, gerookte amandel en kastanje champignons.
Chefs Gemak
Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie.
Chefs Gemak
Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak.
Recept
Chocolade fondue met marshmallows, aardbeien, merinque's & goudse moppen.
Recept
Gerookte zalm met mierikswortelroom, radijs, trostomaat & limoen.
Recept
Tiramisu met amandel, chocoladeschaafsel & chocoladesaus.
Recept
Buikspek teriyaki met noedels.
Recept
Flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen.
Recept
Aziatische gua boa met gegrild buikspek.
Recept
Flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat.
Recept
Dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise.
Recept
Kalfssukade met zoete aardappel.
Recept
Geniet van een samengestelde borrel plank écht Wild!
Recept
American pancakes met spinazie, gebakken peer & gorgonzola.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met spitskool.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met prei.
Recept
Een heerlijk wild zwijn sandwich.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met spruiten.
Recept
Tiramisu met bokkenpootjes, pistache, cacao en espresso.
Recept
Espuma aardappel, met oester, mousserende wijn, dille, crème fraîche en haringkaviaar.
Recept
Zalm Wellington met kruidencrème, portobello, waterkers en rode kool crème.
Recept
Hazelnoten pavlova met dulce de leche crème en chocolade kroepoek.
Recept
Soep van witlof met geweckte appel en dragon room.
Recept
Desserts van banaan.
Recept
Churros met pompoenijs en koffie espuma.
Recept
Bloemkool panna cotta met paddenstoelen en wilde ham soorten.
Recept
Zeewier rund burger, waterkers, savooie kool, gegrilde king boleet en gefermenteerde knoflook crème.
Chefs Gemak
Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng.
Chefs Gemak
Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble.
Chefs Gemak
Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño.
Partner
Kaasfort Amsterdam is de basis waaruit de kazen worden gedistribueerd naar de horeca.
Partner
Number1 Catering onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve en smaakvolle producten.
Recept
Rib roast van de BBQ met rib rub.
Promo
Smaak als beloning voor goede zorg!
Recept
Cannelloni met vlees, gegrilde radicchio, bechamel saus en gorgonzola.
Private Label
Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.
Promo
De nieuwste richtlijn van IFS/BRC - artikel 3.2.6 - vereist dat wondpleisters waterdicht zijn om het risico op productbesmetting tot een minimum te beperken.
Chefs Gemak
Tiramisu crème met advocaat, witte chocolade en koffie.
Chefs Gemak
Tiramisu tartelette framboos met mascarpone mousse.
Chefs Gemak
Salted caramel met tiramisu crème en karamelsaus.
Chefs Gemak
Geroosterde pekingeend met bloemkool teriyaki crème en gegrilde lente-ui.
Chefs Gemak
Steamed buns pekingeend met hoisin en komkommersalade.
Chefs Gemak
Salade pekingeend met glasnoedels, kerriemayonaise en paprika.
Chefs Gemak
Kipsaté tortilla met yakiniku, dukkah en mediteraanse yoghurt.
Chefs Gemak
Teriyaki kipsaté met tempura banaan en wasabi crackers.
Chefs Gemak
Spicy kipsaté schiacciata met harissa-mayonaise.
Chefs Gemak
Ambachtelijk gerookte zalm, doperwt, gepocheerd ei en furikake.
Chefs Gemak
Gepocheerd ei met brioche toast, avocado spread, gepocheerd ei en tomatensalsa.
Chefs Gemak
Steak tartaar met krokant gepocheerd ei.
Chefs Gemak
Gegrilde lamsbout met boekweit salade, tuinbonen met pompoenpitten olie.
Chefs Gemak
Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.
Chefs Gemak
Brioche warme lamsham met salade en specerijen yoghurt.
Chefs Gemak
Crispy bloemkool burger met cheddar en tomatensalsa.
Chefs Gemak
Bloemkool fine dining met doperwten, macadamia en ras el hanout.
Chefs Gemak
Steak bloemkool met chimmichurri, labneh en granaatappel.
Chefs Gemak
Pinsa kuchen met hete kip, jalapeño en crème fraîche.
Chefs Gemak
Pinsa pulled pork.
Chefs Gemak
Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.
Chefs Gemak
Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.
Chefs Gemak
Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.
Chefs Gemak
Gamba's Pil Pil met ovengroenten.
Wijnstreek
Één van de beroemdste wijnstreken van Frankrijk.
Wijnstreek
Provence staat bekend om zijn gunstige mediterrane klimaat, met meer dan 3000 zonuren per jaar.
Wijnstreek
Het grootste eiland in de Middellandse Zee, heeft maar liefst 105.000 hectare aan wijngaarden.
Wijnstreek
Heeft door de jaren heen een mooie groei doorgemaakt.
Wijnstreek
Vooral succesvol vanwege zijn witte wijnen, met de Verdejo als belangrijkste speler.
Wijnstreek
Biedt een breed scala aan wijnen, variërend van witte, rode en rosé wijnen tot zelfs sinaasappelwijnen.
Wijnstreek
Een belangrijke wijnregio in Chili, staat bekend om zijn gunstige microklimaten en vruchtbare bodems.
Wijnland
Voorloper in duurzame wijnbouw.
Wijnland
Grootse wijngaardoppervlakte ter wereld.
Wijnland
Het meest prestigieuze wijnland ter wereld!
Wijnland
Italië staat wereldwijd bekend als een van de grootste wijnproducenten, vooral dankzij zijn vele inheemse druivenrassen.
Partner
FHC Formulebeheer beheert drie franchiseformules die ondernemers helpen om te groeien in de foodbranche.
Private Label
Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.
Partner
Met de keukenapparatuur van RATIONAL kunnen horecaondernemers hun productiviteit verhogen, tijd besparen en keukenprestaties verbeteren.
Recept
Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.
Nieuw
Deze SUP proof verpakkingen zijn gevouwen met de nieuwste vouwtechniek, zonder gebruik van lijm!
Promo
Geef met Beemster kaas smaak aan elk moment. Van een plak voor op de boterham of tosti, heerlijke flakes voor over je pastagerecht, tot aan de meest smaakvolle blokjes kaas voor de borrel.
Recept
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.
Promo
Christoffe, opgericht door een familie van wijnliefhebbers in Nederland die vreugde vinden in het vieren van de wonderen des levens.
Partner
Het keurmerk van Amsterdam Made helpt consumenten bij het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.
Promo
4-uur Cup-a-Soup, dat zouden meer mensen moeten doen!
Chefs Gemak
Eendenbout met zoete aardappelsoep, zure room en zuurkool.
Chefs Gemak
Fazantenbout met tortellone van eekhoorntjesbrood.
Chefs Gemak
Catalaanse tomatensoep met pompoenpitolie en paddenstoelen tortellone.
Chefs Gemak
Carpaccio bites met bladerdeeg en cream cheese.
Chefs Gemak
Schelvis met gestoofde prei en korst van boekweit.
Chefs Gemak
Roadkill met bierkorst, truffel aardappel, broccoli en amandel.
Chefs Gemak
Roadkill van de barbecue met smashed potato.
Chefs Gemak
Roadkill met bier gestoofde groenten.
Chefs Gemak
Chocolade brownie met pistache spongecake, macarons en slagroom.
Chefs Gemak
Trifle brownie met rabarber, krokante hazelnoot en witte chocolademousse.
Chefs Gemak
Franse vissoep met schelvis en dragon.
Chefs Gemak
Rund sucade met geroosterde spruitjes en pastinaak.
Chefs Gemak
Carpaccio rolletjes met gerookte amandelen
Chefs Gemak
Rund sucade met geroosterde bietjes.
Chefs Gemak
Tortellone eekhoorntjesbrood met king boleet en pompoen.
Chefs Gemak
Geroosterde eendenbout met stoofpeer, rode kool, pecannoot en vossebes.
Chefs Gemak
Eendenbout met brioche, blauwe kaas en rode ui marmelade.
Chefs Gemak
Schelvis met knolselderij en langoustine saus.
Chefs Gemak
Witte chocolade bross met brownie, chocolade kroepoek en chocoladesaus.
Chefs Gemak
Oosterse pompoen soep met geplukte sucade en tijm.
Promo
Ontdek de eenvoud van de LabelFresh dagstickers!
Promo
i-mop vloerschrobmachine: Baanbrekend, flexibel en krachtig.
Aquafox
Bespaar water en geld met de AquaFox dispenser: automatische water- en zeeptoevoer die 70% minder water verbruikt.
Chefs Gemak
Yuzu bavarois met frambozensorbet en chocoladecrumble.
Chefs Gemak
Yuzu bavarois met framboos, pistache en karamelkoek.
Chefs Gemak
Bacon en omelet met gekarameliseerde uienmarmelade en srirachamayonaise.
Chefs Gemak
Chocolademousse met aardbeien, pistache en geslagen room.
Chefs Gemak
Potato bun met rendang, spitskool, kaas en red root relish.
promo
Schoon drinkwater voor iedereen!
Workshop
20 april 2026 vanaf 12.00
Boordevol smaak, tips en tricks! Proef, leer en pas toe!
Workshop
20 april 2026 vanaf 11.00
Praktisch, smaakvol en creatief toepasbaar in jouw keuken
Excursie
9 maart 2026 vanaf 10.30
De Beemster in met CONO Kaasmakers
training
16 februari 2026 vanaf 09.00
Ontdek de kunst van menucalculatie
Workshop
16 februari 2026 vanaf 11.00
Dumpling, gyoza, potsticker, dim sum... Weet jij het verschil?
Workshop
2 februari 2026 vanaf 10.00
Leer Canva kennen, maak gave visuals in jouw stijl en laat AI je helpen sneller te knallen
Workshop
2 februari 2026 vanaf 11.00
Boost je lunchkaart!
Inspiratie
8 december 2025 vanaf 12.00
Meer smaak, minder moeite, laat kruiden en spice oils je keukenwerk verrijken
training
17 november 2025 vanaf 10.00
Maak van jouw gastvrijheid een herinnering die blijft
excursie
3 november 2025 vanaf 12.30
Waar vakmanschap schuimt en historie bruist, ontdek hollandse pilsener van binnenuit
Inspiratie
27 oktober 2025 vanaf 17.00
Een culinaire reis door Noord-Holland. Lokaal, duurzaam en vol smaak
Workshop
13 oktober 2025 vanaf 10.00
Eenvoudig in uitvoering, groots in smaak
training
13 oktober 2025 vanaf 09.00
LinkedIn: jouw podium voor passie in de horeca.
training
29 september 2025 vanaf 14.00
Veilig omgaan met voedsel
training
29 september 2025 vanaf 10.00
Handle food safely
Inspiratie
15 september 2025 - Locatie Almere
Een sfeervolle buitenmiddag vol inspiratie voor horecaprofessionals, chefs en keukenteams